23948sdkhjf

Sikret seg den nest største kontrakten

Viknaslipen AS har undertegnet verftets nest største kontrakt noensinne.

Kontrakten ble inngått med Havbåra AS, Myre i Vesterålen, og omhandler bygging av et 19 meter langt og åtte meter bredt fiskefartøy som skal leveres rederiet i mars 2021.

Dette vil bli Viknaslipens bygg nummer 56, og skroget er det samme som verftets BN 44 «Vikabas» som ble levert høsten 2018.

 De fleste fartøyene verftet i Hansvika har levert er i størrelse 11 til 15 meter, men denne kontraktsigneringen er viktig for oss da den sikrer full sysselsetting av alle ansatte ut 2020 og er av en størrelse som ligger midt i vårt satsningsområde for de kommende år.Konstruksjon og design er utført av Marin Design AS, en av våre aller nærmeste samarbeidspartnere.

- Vi har gjennom et tett samarbeid med reder utviklet et produkt tilpasset kundens behov og ønsker. Våre gode erfaringer med Viknaslipen gjennom bygg nr 44 «Vikabas» gjorde det naturlig å anbefale Viknaslipen som en samarbeidspartner også for dette prosjektet, sier Ole Holm i Marin Design.

Eier og daglig leder Gudmund Rognan i Havbåra AS forteller at han er tredje generasjon som driver familierederiet som i dag har seks ansatte. De har strukturert sine gamle fartøy, og har leid båt for å opprettholde driften fram til overtakelsen av nybygget.

- Nybygget får samme navn som rederiet, nemlig «Havbåra». Etter å ha fått presentert Viknaslipens planer og fått anbefalinger fra Marin Design er jeg overbevist om at prosjektet er i de beste hender, sier rederen.

 

 

 

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125