23948sdkhjf

- Aqua Nor går som planlagt

Trondheim Spektrum skal oppgraderes, og i forbindelse med dette må flere arrangementer omgjøres eller settes på vent. Men dette berører ikke Aqua Nor.

- Som arrangør har vi en avtale med Trondheim Spektrum om at Aqua Nor 2019 skal arrangeres på deres område og i deres bygg. Trondheim Spektrum har forsikret oss om at alle tillatelser og dispensasjoner for en vellykket gjennomføring av årets messe er på plass, sier styreleder Liv Holmefjord i Stiftelsen Nor-Fishing. Stiftelsen mener det er behov for å klargjøre at deres messe går som planlagt etter flere presseoppslag som kan ha gitt inntrykk av at det har vært usikkerhet knyttet til gjennomføringen av Aqua Nor 2019.

Holmefjord sier at det ikke er noe som skulle tilsi at messen ikke vl gå som planlagt 20. til 23. august i år.

Også Trondheim kommune er ute og forsikrer om at det ikke blir snakk om noen avlysning.

- Det medfører riktighet at det er trafikale utfordringer i forbindelse med oppgradering av veg og annen infrastruktur som skjer parallelt med utbyggingen av nye Trondheim Spektrum. Dette har Trondheim kommune og samarbeidspartnerne hele tiden vært klar over. Det er både før og under hele anleggsprosessen satt inn tiltak som skal begrense ulempe og fare for beboere og andre som ferdes i området. Disse tiltakene vil selvsagt opprettholdes og eventuelt justeres opp etter behov. Også i fortsettelsen, så lenge det anses som nødvendig, sier han.

Rådmannen forsikrer at Trondheim kommune med samarbeidspartnere vil ta de grep som er nødvendig for at årets Aqua Nor-messe skal foregå under trafikalt trygge forhold.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172