23948sdkhjf

Gode tall fra Aker Solutions

Aker Solutions resultater for første kvartal viser et driftsresultat (ebitda) på 634 millioner kroner. Omsetningen i kvartalet endte på 7,3 milliarder kroner.

Les også: Aker Solutions får forlenget kontrakt

Det viser kvartalsresultatene fra selskapet tirsdag morgen.

Omsetningen samme kvartal i 2018 ble på 5,483 milliarder kroner. Det betyr at omsetningen økte med 25,86 prosent fra første kvartal 2018 til samme kvartal i år, der omsetningen altså endte på 7,3 milliarder kroner.

I første kvartal 2018 fikk Aker Solutions et nettoresultat på 103 millioner kroner etter skatt. Det tilsvarende tallet første kvartal i år ble på 149 millioner kroner, altså en økning på 44,7 prosent.

I sin kvartalspresentasjon skriver selskapet videre at de har en ordrereserve på 33,3 milliarder kroner. I tillegg er Aker Solutions med i kampen om ytterligere kontrakter som ha en verdi på 55 milliarder kroner.

– Et aktivt marked for de tidligere stadiene av utforskning, kombinert med høy grad av tildeling av kontrakter betyr at selskapet er godt posisjonert til å utnytte de mulighetene dagens marked tilbyr, sier selskapets toppsjef Luis Araujo, i presentasjonen.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125