23948sdkhjf

Oljetjenesteleverandør konkurs

Gulen Base, som har levert tjenester til oljebransjen, har slått seg selv konkurs.

Ifølge avisa Firda har selskapet en gjeld på 155 millioner kroner til DNB, som trolig tar over hele eiendommen. Det opplyser bobestyreren til avisa.

Gulen Base har levert tjenester til oljebransjen, blant annet leide de ut en spolebase og et industribygg der man sveiser sammen og ruller opp rør til oljebransjen.

Men nå melder altså Firda at selskapet har slått seg konkurs.  Gulen Base hadde tidligere en leieavtale med selskapet EMAS AMC, som leide spolebasen. Denne avtalen utløp i 2017, da EMAS AMC gikk konkurs. Etter dette har ikke vært aktivitet eller ansatte i selskapet, skriver Firda videre.

Bobestyreren sier at han nå samarbeider med DNB for å komme fram til en løsning. Gulen Base skylder banken 155 millioner kroner, og det som trolig kommer til å skje er at banken tar over eiendomsretten.

Gulen Base ble etablert for åtte år siden, og selskapet omsatte for mindre enn en million kroner de første årene, men i 2015 kom de opp i 42 millioner i omsetning, men det et godt årsresultat før skatt. Året etter sank omsetningen ned til litt i overkant av 10 millioner. I 2017 hadde Gulen Base et årsresultat på minus 116,7 millioner kroner.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093