23948sdkhjf

Full fart hos Risnes

Risnes Marine Craft har i utgangspunktet bare en ansatt, men selskapet leverer flere båter enn dette i løpet av ett år. Nå er det full fart med fire nybygg som skal ferdigstilles i hallen til Rosendal Marineservice.

Det er lokalavisa Grenda som skriver at Risnes Marine Craft har mer enn nok å gjøre.

Hele båten produserer imidlertid ikke hos verftet, fordi skrogene blir produsert i Polen. Men fartøyene blir utrustet og ferdigstilte ved Rosendal Marineservice, skriver Grenda.

- Akkurat nå har vi fire båter i hallen, som alle skal bli ferdigstile. I tillegg har vi en båt som vi tidligere har solgt til service, sier Ronald Hellenes, som altså er eneste ansatte i Risnes Marine Craft, til lokalavisa.

Han forteller at selskapet han er ansatt i og leder for er en del av et større konsern, som støtter opp om driften. Man leier så inn det man trenger av folk når oppdragene kommer. Han opplyser videre at han jobber tett på industridesignere når båtene tegnes.

Risnes Marine har hatt ulike eiere og i dag er det Kapsel AS som er eier. Selskapet produserer blant annet betongflåter til oppdrettsnæringen. Og oppdrettsnæringen utgjør også hovedkundemassen til selskapet, og det er primært røkterbåter som Risnes Marine produserer.

Hellenes forteller videre til Grenda at de lenge nå har brukt en og samme lokale underleverandør.

-Konkurransen er knallhard. I 2011 var det 12 aktører i det markedet vi opererer i. I dag er det over det dobbelt, sier han til lokalavisa.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078