23948sdkhjf

Brann påvirker ikke leveranser

Etter den voldsomme brannen på Skjervøy i Troms i forrige uke forsikrer nå Mørenot om at deres kunder vil bli lite påvirket.

- Produksjonsordrer er omdirigert til anleggene i Ålesund og Tromsø. Vi har tatt flere grep for å opprettholde både produksjon og leveranse, sier avdelingsleder ved Mørenot Fishery på Skjervøy Roy Olsen i en pressemeling. Mørenot legger til at alle leveranser vil gå tilnærmet som normalt, til tross for brannen.

Nå er altså halve arbeidsstokken sendt til Tromsø for å sørge for at Mørenot sine kunder får det de skal, mens den andre halvparten er i gang med å rydde tomten og finne nye lokaler.

Lokalene hvor garnmonteringen utføres ligger på andre siden av vågen, og er derfor uberørt av brannen. Noe av produksjonen og lageret er flyttet dit.

- Vi regner med å være klare innen kort tid med lokaler som gjør at vi kan produsere tilnærmet som normalt i Skjervøy, sier Olsen videre i pressemeldingen.

- I situasjoner som dette ser vi nytten av å være store med lokasjoner langs hele kysten. Vi kan gjøre raske endringer og tilpasninger slik at kundene våre ikke blir påvirket når uforutsette ting skjer, sier Olsen.

Brannårsaker er fortsatt ikke kjent.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078