23948sdkhjf

Hydro nominert til Green Awards 2019

Hydros teknologipilot på Karmøy er en av seks nominerte til Green Awards 2019 i kategorien «Innovation of the year».

– Mange Hydro-kolleger jobbet knallhardt med å gjøre teknologipiloten til virkelighet. De fortjener denne prisen, sier leder for teknologi i Primærmetall Thorvald Mellerud.

Hydros teknologipilot på Karmøy har vært i full drift siden juni 2018, og har som mål å verifisere verdens mest energi- og klimaeffektive teknologi for aluminiumsproduksjon i industriell skala. Energiforbruket vil bli redusert med 15%, og anlegget vil bli benchmark på utslipp. Teknologipiloten skal produsere 75 000 tonn primæraluminium årlig.

Teknologipiloten er nå nominert til Green Awards 2019 i kategorien «Innovation of the year». Prisutdeling finner sted på Green Tech Festival i Berlin, 24. mai.

Av de seks nominerte, er to finalister fra hver kategori valgt av en jury, og en tredje finalist velges på grunnlag av antall stemmer avgitt av folk. På jurymøtet blir topp tre i hver kategori vurdert, og en vinner blir kåret. Det er mulig å avgi stemme frem til 18. mars.

– Vi er stolte av nominasjonen, og jeg håper så mange som mulig i Hydro vil stemme på oss. Teknologipiloten er virkelig en innsats fra alle deler av selskapet. Kollegaer fra Neuss, Årdal, Porsgrunn og Karmøy har alle bidratt til teknologipiloten, og de fortjener denne prisen, sier Thorvald.

 

Kilde: Pressemelding fra Hydro

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063