23948sdkhjf

Subsea 7 med tre nye storkontrakter

I en melding opplyser Subsea 7 har de fått tre nye kontrakter, som de karakteriserer som store.

De tre kontraktene er inngått med Woodside siden desember i fjor, og de gjelder for ingeniørstudier på tre feltutvikler. Det er mulig for opsjoner på kontraktene, og da kan det være snakk om kontrakter som omfatrter både ingeniørarbeid, innkjøp, bygging og installasjon, såkalte Epci-kontrakter.

De tre kontraktene gjeldre SNE feltutvikling i offshore Senegal (fase 1), Scarborough-prosjektet i offshore Australia og fase 2 av Julimar-utviklingen i offshore Australia.

DN skriver at dersom selskapet får en investeringsbeslutning (FID) på alle de tre prosjektene, vil dette tilsvare det Subsea 7 karakteriserer som en stor-kontrakt. En slik kontrakt er definert med en ramme på tilsvarende 6,5 milliarder kroner (750 millioner dollar).

Woodside skal etter planen sammen med sine partnere foreta en investeringsbeslutning en gang i løpet av høsten 2019. Subsea 7 har ifølge DN allerede ført inn verdien av arbeidet i sin ordrebok. Subsea 7 skal bruke egne skip til jobben. Arbeidet skal foregå i perioden 2021 til 2023.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078