23948sdkhjf

Sikret seg kontrakt med Fjord1

Fjord1 har valgt Norwegian Electric Systems (NES) som leverandør til elektrifisering av MF «Norangsfjord».

I tillegg skal NES også være leverandør til en ladestasjon på Hollingsholmen ferjekai. Det skriver NES i en pressemelding.

Fjord1 er Norges største rederi for ferjer, og ombyggingen av MF «Norangsfjord» skal gjøres siste halvår 2019. Ferja skal gå i rute mellom Aukra og Hollingsholmen, og der altså ved sistnevnte kai at NES også skal bygge et komplett ladesystem.

Det er ikke første gang NES har levert hybrid-elektriske framdriftssystemer for rederiet.

- Gjennom disse leveransene har samarbeidet utviklet seg til å bli svært godt, og vi kjenner hverandres ønsker og kapasiteter, og er derfor trygge på hverandre, sier salgsansvarlig hos NES, Stein Ruben Larsen i pressemeldingen.

NES har tidligere bygget om ferger fra diesel-mekanisk til diesel-elektrisk fremdrift, og dette blir første ombygging til hybrid helelektrisk ferge.

- Erfaring fra prosjektering, bygging, igangsettelse og drift, gjør at våre kunder skal være sikre på at vi leverer høy kvalitet, sier Larsen.    

Han legger til at den viktigste oppgaven som systemintegrator er å sørge for at samtlige komponenter er satt sammen og kommuniserer på en sikker og optimal måte.

- Vi leverer en pakke der både hver komponent, samspillet og helheten gjenspeiler at NES er blant de fremste i verden på denne miljøvennlige teknologien, skriver han i pressemeldingen.

Kilde: Pressemelding fra NES

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
138 hos Easee permitteres
Fortsatt nedgang i råstål-produksjonen
Hydro leverer aluminium med nær null karbonfotavtrykk
iTec utvider mot vest med oppkjøp
Rec Solar starter opp igjen
Norautron-sjefen: - Verst for de som blir berørt
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.141