23948sdkhjf

Brakk leggen i maskinrommet

En mann om bord i fiskebåten «Mokstein» ble utsatt for en ulykke for noen dager siden. Stillaset han sto på knakk og han falt så hardt at han brakk leggen i fallet.

Det skriver Bergens Tidende (BT). Ulykken skjedde i Austevoll på fiskebåten «Mokstein», som eies av Østervold. Mannen, som er spansk og som har jobbet som vaktmann om bord på fartøyet og tidligere vært fisker, holdt på å spyle med en høytrykksspyler da stillaset han sto på knakk sammen. Han falt ned, og bragg leggen og slo et ribbein i fallet. Ulykken skal ha skjedd da fartøyet lå til kai ved Rabben Mekaniske Verksted, skriver BT videre.

Den skadde 63-åringen måtte først heises opp av tanken med sikkerhetssele, da det var for trangt for en båre. Etterpå måtte en kollega bære ham på ryggen og spjelke foten før ambulansen kom til åstedet.

Mannens arbeidsgiver regner med at 63-åringen vil være ute av sykehuset om et par dager. Han er blitt operert ved Haukeland sykehus. Politiet har rutinemessig foretatt avhør av vitner, og skal når tiden er inne, også avhøre den skadde om hva som skjedde.

Saken er meldt både til Sjøfartstidirektoratet og Arbeidstilsynet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094