23948sdkhjf

Bergen Group med negativt driftsresultat

Bergen Group ASA fikk i 4. kvartal et samlet negativt driftsresultat før av- og nedskrivninger på NOK 19 millioner kroner etter restrukturerings- og engangskostnader på NOK 13,5 millioner.

Dette skriver selskapet i en melding tirsdag.Videre skriver man at Bergen Group nå har sluttført en tidskrevende og kostnadskrevende restrukturering. I sum er de samlede restrukturerings- og engangskostnadene for hele 2018 på NOK 28 millioner kroner. Dette inkluderer NOK 21 millioner i tap og avviklingskostnader knyttet til Bergen Group Services sin avdeling på Straume.

Samtidig er både ordrebok og den underliggende driften vesentlig styrket. Ordreboken per 31. desember er på NOK 275 millioner, en økning på 80 prosent i løpet av det siste året.

- Vi har nå ferdigstilt struktureringen og fått på plass et solid og fokusert fundament som vi nå tar med oss inn i den kommende sammenslåingen med Endúr Fabricom, sier konsernsjef Nils Hoff i Bergen Group ASA.

Grunnlaget for en sterk og lønnsom vekst er nå på plass for å øke konsernets fremtidige markedsposisjon.

- Konsernet har vært igjennom en krevende endringsprosess som jeg er overbevist om at vi allerede i 1. kvartal 2019 kan begynne å høste frukter av. Den sterke økningen i ordreboken på 80 prosent det siste året viser at vi har klart å kombinere omstilling med vekst, oppsummerer Nils Hoff.

Sammenslåingen med Endúr Fabricom sluttføres innen utgangen av neste uke, og fra samme dato endrer konsernet navn til Endúr ASA.  

 

Kilde: Bergen Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094