23948sdkhjf

Åpnet nytt testsenter

Nytt testsenter i Stavanger og ansette av 30 nye medarbeidere. Pilene peker oppover for subsea-giganten Technip FMC.

– Veksten er tilbake i markedet. Det skyldes i første rekke flere feltutbygginger både hjemme i Norge og internasjonalt. Også framover ser det lovende ut. Derfor øker vi kapasiteten og ansetter flere, sier kommunikasjonssjef Andreas Helgesen i Technip FMC til Sysla.no. Det er dette nettstedet som omtaler åpningen av det nye testsenteret i oljehovedstaden i Norge.

Det var torsdag at Technip FMC åpnet det nye testsenteret for MPM-målere. Disse måler flyten av olje og gass gjennom produksjonssystemene. Det nye anlegget vil trenge om lag 30 nye medarbeidere, som nå skal ansettes. Noen av dem er allerede på plass i det nye senteret.

NYTT TESTSENTER: Technic FMC har åpnet nytt testsenter for MPM-målere i Stavanger. FOTO: TECHNIP FMC

Helgesen sier til Sysla.no at det er gledelig etter noen tøffe år at selskapet igjen kan satse og etablere seg med et nytt senter og flere ansatte i Stavanger.

Technip FMC, som er et fransk-amerikansk oljeserviceselskap har allerede 3000 ansatte i Norge. Totalt på verdensbasis sysselsetter selskapet 37.000 mennesker. Hovedkontorene i Norge ligger på Kongsberg og på Lysaker, men har allerede fire kontorer i Stavanger-området.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094