23948sdkhjf

TESS passerte tre milliarder i fjor

TESS as omsatte slanger og tilhørende utstyr for over tre milliarder kroner i 2018. Olje- og havbruksnæringen er driverne.

Dette går fram av en pressemelding som Lier-selskapet har sendt ut fredag 11. januar.

Omsetningsøkningen har vært størst i TESSregionene Vest og Nord. Det er oljerelaterte aktiviteter og havbruksnæringen som er driverne bak salgsveksten.

På Østlandet er det større anleggsaktiviteter og salg av mer effektive lagerløsninger med blant annet ubetjente lagerrom som ligger bak økningen. Oppkjøpene TESS gjorde i 2018 var strategisk viktige og har ført til at TESS-konsernet nå er den dominerende aktøren også i sveis- og sveiserelaterte tjenester.

- Vi satser på segmentene havbruk, olje- og gass, offentlig sektor, entreprenør og industri. Dette har gjort og gjør oss motstandsdyktige for svingninger i for eksempel olje og gassmarkedet, sier daglig leder og grunder Erik Jølberg.

Stiftelsen Erik Jølberg ble opprettet før nyttår ved at eier og gründer i TESS, Erik Jølberg, via et gavebrev overførte sine aksjer i Jølberg Holding til Stiftelsen Erik Jølberg.

- Dette tror vi vil styrke oss i den stadig større konkurranse fra utenlandske tilbydere samtidig som innkjøpere og spesielt i det offentlige legger mer og mer vekt på tilbydernes sosiale- og samfunnsmessige engasjement. Ved å la mer enn 90% av eventuelle utbytter gå til en stiftelse som har veldedig tiltak for barn og ungdom i nærmiljøet som hovedformål, sier Erik Jølberg.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078