23948sdkhjf

Trump går for stål

- Ok, bruk stål. Det sa president Donald Trump da han torsdag besøkte grensebyen McAllen i Texas.

Mye tyder nå på at Mexico-muren – eller barrieren som Trump nå omtaler grensehinderet som – blir av stål. Dette til tross for at alle stål-prototypene ganske lett lar seg sage over, slik Metal Supply skrev om torsdag.

Flere medier skriver at den amerikanske presidenten nå vil benytte seg av alle mulige midler for å få bygget muren/barrieren. Ordet unntakstilstand har vært nevnt.

Da Trump besøkte grensebyen McAllen i Texas torsdag, holdt han en tale til lokale politikere, grensemyndigheter og grensevakter iført caps med påskriften «Make America Great Again». Her roste han grensevaktene opp i skyene, og som sedvanlig fikk også mediene sitt ved å kalle dem «fake news».

I talen argumenterte Trump for grensemuren – eller stålbarrieren som han nå velger å kalle den. Tidligere har presidenten gått bort i fra at muren ikke trenger å være av betong, og nå mener han den kan være av stål.

- Vi kan kalle det for en barriere i stedet av mur. Det er greit for meg, det er ikke så viktig for meg hva den blir kalt. Vi skal bygge en kraftig stålbarriere. De vil ikke bruke betong, så jeg sier «ok, bruk stål». Det er mer solid og dyrere også, sa president Trump.

 

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078