23948sdkhjf

Rør-og slangerapport overlevet Petroleumstilsynet

4Subsea har nylig presentert en rapport om fleksible rørløsninger som er limt. Rapporten er overlevert Petroleumstilsynet.

Dette melder Subseanews. Det er en av Norges fremste eksperter på fleksible rør og slanger, Svein Are Løtveit, som er hovedforfatter av rapporten. Den gir et innblikk i hvordan ståa er for slike rør på norske sokkel i dag. Rapporten omfatter de fleste fleksible rør som er limt og slanger som brukes i olje- og gass-sektoren. Rapporten er på 75 sider.

Ifølge Petroleumstilsynet har en rekke ulykker med slike fleksible rør og slanger de siste årene på norsk kontinentalsokkel gjort det nødvendig å få en oversikt over bruken av slike produkter.

I rapporten har 4Subsea hatt hovedfokus på design, planlegging, operasjonalitet, inspeksjoner og vedlikehold for å sikre adekvat dokumentasjon og benytte denne for å håndtere fleksible rør og slanger på en sikrest mulig måte.

Rapporten er basert på erfaringer fra både norsk og internasjonal petroleumsaktivitet. Flere teknologisentre, produsenter, leverandører og brukere har bidratt til den omfattende rapporten.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.115