23948sdkhjf

Nordic Steel skal bygge idrettshall

Nordic Steel Construction har nylig inngått avtale med Betonmast Bergen om bygging av Tunesflaten Idrettshall.

Avtalen omhandler leveranse av stålplater, sandwichelementer og taktekking til Tunesflaten Idrettshall i Bergen. Betonmast har bygget mange idrettshaller, og dette er det tredje idrettshallprosjektet som bygges av Betonmast i Bergen. Thomas Neset i Betonmast Bergen, sier han er storfornøyd med avtalen og at de sammen kom frem til beste løsning for begge parter. 

SE DRONEVIDEO av byggeplassen for Tunesflaten Idrettshall.

Oppdraget har en komprimert byggetid, på kun seks uker skal alt av sandwichelementer, takplater og taktekking være ferdig utført.  Med oppstart i midten av januar og med en så kort byggetid er det essensielt at alt går knirkefritt sier Robert Gunvaldsen. Nordic Steel Construction sine ansatte har lang erfaring og god ekspertise innen montering og det meste innen stålhaller, blant annet fra prosjekter som Sørmarka Arena, Asko Skurve og mest nylig ABB Nordlink på Tonstad.

Daglig leder i Nordic Steel Construction, Knut Jørgensen, sier han er glad man har fått denne utfordringen fra Betonmast Bergen.

- Med god planlegging og godt samarbeid er jeg overbevist at dette kommer til å gå bra. Vår evne til å kunne snu seg rundt og ta disse type utfordringene er en av de viktigste egenskapene en bedrift kan ha og er en viktig lønnsomhetsdriver, sier han.

Idrettshallen er på 2.850 kvadratmeter, hvorav selve aktivitetsflaten er på 25 x 45 m. I tillegg er det sosiale rom for dans/scene, fleraktivitetsrom med muligheter for flere aktiviter.

 Den nye idrettshallen skal stå ferdig til skolestart 2019, og det er Bergen kommune som er byggherre. Hovedentreprenør er BetonmastHæhre, mens Rambøll AS har vært prosjekteringsansvarlig.

Kilde: Nordic Steel Construction

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.112