23948sdkhjf

Solid Vedlikehold skifter navn

Familiebedriften Solid Vedlikehold AS skifter navn etter 46 år. Tidligere i år ble aksjene i selskapet kjøpt av finske Kymppi Group. Nå samler selskapene seg under navnet Kymsol.

Solid Vedlikehold AS har spesialisert seg på overflatebehandlinger for industri og offshore. Etter kjøpet ble det behov for å skape et nytt navn og en enhetlig profil for bedriften som har som mål å være Skandinavias ledende ISS-aktør.

Selskapet ble solgt til en av Finlands største leverandører av isolerings – og stillastjenester. Dette betyr at selskapet i fremtiden vil kunne ta på seg større oppdrag innenfor isolering og stillas. De to selskapene har allerede utført større prosjekter sammen i både Norge og Finland.

I tråd med at markedet endrer seg, og det stilles høyere krav til effektivitet vil Kymsol være i fremste rekke når det gjelder utvikling og digitalisering av ISO-fagene. Dette forbedrer både arbeidsmiljøet og sikrer at HMS blir ivaretatt i alle prosjekter. 

Navnet blir endret, men menneskene blir de samme. Kymsol vil etter navneendring og sammenslåing ha virksomheter i Norge, Sverige, Finland og Chile. Selskapet skal jobbe i markeder som papirindustri, olje, gass, vannkraft og infrastruktur.

For adm. dir. i Norge og tidligere eier av Solid Vedlikehold AS, Anved Aarbakke Jr., er navneskiftet vemodig, men nødvendig.

- Selskapet vårt har gjennom de 46 årene hatt stor betydning for bransjen og lokalsamfunnet i Øygarden. Det er riktig at vi nå bytter navn i og med at vi blir flere og større i Skandinavia. Det er samtidig viktig for meg å understreke at Solid Vedlikehold sine kunderelasjoner og historie skal bestå. Vi har som mål å vokse mer i årene som kommer og være en trygg og god arbeidsplass,sier han, og legger til.

- Vi gleder oss til å jobbe videre under et samlet navn som gir oss et løft og en styrke i et krevende marked innen overflatebehandling, stillas og isolering. Samtidig er det viktig for oss å understreke viktigheten av å videreføre Solid Vedlikehold AS sin historie.

Anved Aarbakke Jr. er positiv til at det nå kommer flere, mindre oljeselskaper i markedet. Det betyr at det blir flere oppgaver til de mindre oljeserviceselskapene.

- ette gir oss bedre konkurransevilkår, noe som er positivt for Kymsol, sier Aarbakke.

 

Kilde: Pressemelding fra Klymsol

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094