23948sdkhjf

Kongsberg Gruppen åpner opp infrastruktur

Kongsberg Digital skal sørge for at Kongsberg Gruppens kunder skal få den beste digitale industriløsningen tilgjengelig. Det skjer ved å åpne opp programmet Kognifai Partner Program.

Kongsberg Digital er et selskap i Kongsberg Gruppen, og som skaper digitale løsninger for gruppens kunder. Selskapet etablerte den industrielle digitale plattformen Kognifai, som også er et økosystem for å hjelpe bedrifter med å realisere sin digitale transformasjon.

Ifølge Kongsberg Digital er Kognifai er skreddersydd for å strukturere, lagre og analysere industriell data for bruk i verdigenererende løsninger og applikasjoner levert av Kongsberg Gruppen eller andre partnere. For kundene vil økosystemet være en samleplass for løsninger og applikasjoner som gir verdi til aktører i maritim sektor. Dette skriver Kongsberg Gruppen i en pressemelding.

– Vi har åpnet partnerprogrammet til alle for å akselerere farten på den digitale transformasjonen i maritim sektor, sier Hege Skryseth, adm. dir. i Kongsberg Digital og EVP i Kongsberg Gruppen.

 – Ved å dele infrastrukturen i Kognifai og Kongsberg Gruppens ekspertise gjennom Kognifai Partner Program, gir vi kunder og partnere et trygt og sikkert digitalt økosystem, domenekunnskap og på sikt et hav av sertifiserte verdigenererende applikasjoner, fortsetter han i pressemeldingen.

Programvareutviklere og -tilbydere i Kognifai Partner Program kan benytte Kognifais infrastruktur til å raskt skalere applikasjoner og tjenester, og i tillegg tilby og distribuere dem til kunder på ett sted. Kunder på jakt etter digitale løsninger kan enkelt finne frem til løsninger som bidrar til å effektivisere og optimalisere deres maritime virksomhet.

Kognifai Partner Program skal sørge for at løsningene er sikre, trygge og tilgjengelige, enten de er utviklet av Kongsberg Gruppen eller andre eksperter, heter det i pressemeldingen fra Kongsberg Gruppen

Kilde: Pressemelding fra Kongsberg Gruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11