23948sdkhjf

Den største kontrakten for Hammerfest-bedrift

Hammerfest Industriservice har fått oppdraget med å bygge rørsystem undervann til både Johan Castberg- og Askeladden-feltet i Barentshavet. Dette er den største kontrakten i selskapets historie.

Det er NRK Finnmark som skriver at kontrakten signeres mandag. Kontrakten, som er den største i Hammerfest-bedriftens historie, gjelder bygging av subsea rørsystem til Johan Castberg-feltet i Barentshavet. I tillegg skal det bygges tilsvarende til Askeladden-feltet, som også ligger i Barentshavet.

Nyheten om at Hammerfest Industriservice skulle få oppdraget er ikke ny. Det  var for noen uker siden at det ble kjent, men det er altså i dag kontrakten signeres offisielt.

Kontrakten betyr at bedriften vil foreta solide investeringer og sikre arbeidsoppdrag i lang tid framover.

Til NRK sier daglig leder i Hammerfest Industriservice at kontrakten er et godt bevis at også bedrifter i nord og ikke minst i Hammerfest kan bygge og levere kompliserte subsea-løsninger for oljeindustrien.

Hammerfest Industriservice omsetter i dag for om lag 50 millioner kroner, og vil i løpet av de fire årene selskapet skal levere til Johan Castberg-feltet doble omsetningen. Det vil også være behov for flere ansatte etter hvert.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063