23948sdkhjf

Grieg Seafood-sjef ble Entrepreneur Of The Year

Per Grieg jr. i Grieg Seafood ASA gikk helt til topps i EY Entrepreneur Of The Year under mandagens nasjonale finale i Oslo. Grieg Seafood har hovedkontor i Bergen og har vokst til å bli det åttende største oppdrettsselskapet i verden. For det fikk de velfortjent hyllest i det som er verdens største vekstskaperprogram.

Grieg Seafood har etablert produksjonsanlegg for oppdrettslaks i regionene Rogaland, Finnmark, Shetland og Canada. Målet er å ekspandere ytterligere, særlig internasjonalt.

Den uavhengige juryen berømmer Per Grieg jr. for utviklingen av selskapet: «Gjennom gode strategiske beslutninger, risikovillighet og utholdenhet har vinneren evnet å skape en betydelig aktør i et internasjonalt marked. Virksomheten har vist god evne til innovasjon, og vekstskaperen er med sitt samfunnsansvar en pådriver i sin bransje. Virksomheten er en betydelig bidragsyter til en rekke veldedige formål.»

Rådgivnings- og revisjonsselskapet EY arrangerer Entrepreneur Of The Year i over 50 land, og Microsoft Norge er samarbeidspartner for programmet.

Under den nasjonale finalen ble det kåret vinnere i tre kategorier; handel, industri og tjenester. Per Grieg jr. i Grieg Seafood ASA vant i kategorien Industri før han mottok statuetten som viser at han er EY Entrepreneur Of The Year 2018.

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109