23948sdkhjf

Astrup-bygg har fått priser

Astrup har vunnet to priser. En hederspris og en «Statens pris for byggkvalitet».

Hedersprisen ble delt ut av Stavanger Kommune. Prisen gjelder for 2018 og er en regional byggeskikkspris for Stavanger-regionen. Astrup fikk prisen sammen med Lie Blikk for jobben som er gjort på prosjektet «Holmegenes». De to aktørene har levert om lag 30 tonn blank kobber til prosjektet.

«Vi er stolte av å ha levert materialet her, og vil gratulere Lie Blikk AS med en meget solid gjennomført jobb», skriver Astrup på sine nettsider.

Den andre prisen som Astrup har unnet er Statens pris for byggkvalitet, og prisen gikk til prosjektet «Ulstein Arena», som er et flerbruksanlegg med blant annet svømmehall, idrettshall og bibliotek, og som ligger i hjertet av Ulsteinsvik.

BYGGKVALITET: Astrup har også fått Statens pris for byggkvalitet, for Rheinzink-fasaden på "Ulstein Arena". FOTO: BLIKKENSLAGER EVEN HELGESEN

Astrup har levert Rheinzink-fasaden på bygget. Fasaden består av om lag 2900 kvadramter med zink. Astrup har levert fasadematerialet sammen med Blikkenslagermester Even Helgesen AS. «Vi er meget stolte av å ha vært med på å slikt prosjekt, med et fantastisk resultat», heter det på Astrups hjemmesider.

Rheinzink er et tidløst og anvendelig materiale, med en forventet levetid på over 100 år.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.219