23948sdkhjf

Kystrederiene med en vekst på 20 %

Organisasjonen har opplevd stor medlemsvekst den siste tiden.

Det melder Skipsrevyen.no, som skriver at organisasjonen Kystrederiene er en ledende arbeidsgiver- og interesse-organisasjon innen Aqua- og såkalt shortsea-shipping i Norge. Organisasjonen har opplevd stor medlemsvekst den siste tiden, helt opp i 20 prosent.

- Vi regner med at veksten kommer som en følge av det store engasjementet og intensive jobben vi gjør for gode rammevilkår i nærskipsfarten, sier Linn-Therese Skår Hosteland, næringspolitisk rådgiver i Kystrederiene til Skipsrevyen.no.

Økningen skjer innen segmentene bulk, stykkgods, havbruk, tankfartøy, spesialfartøy og brønnbåter.

Skår Hosteland forteller til nettstedet at de nå har «Prosjekt flåtefornyelse» som fokus. Dette går ut på ombygging av eksisterende fartøy i tillegg til enda større fokus på en mer effektiv og miljøvennlig flåte. 30 prosjekter er loopen, som kan bli realisert de nærmeste årene.

Kystrederiene ble etablert så tidlig som i 1935. Når organisasjonen opplever økt medlemsmasse, betyr det at administrasjonen også må styrkes. Det skal blant annet ansettes en advokat. Dette fordi kravene til arbeidsgiverne blir stadig større. Advokaten skal etter planen være på plass på nyåret, skriver Skipsrevyen.no videre.

Skår Hosteland har stor tro på at de gode tidene for Kystrederiene vil fortsette, og at de vil få flere medlemmer etter hvert.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.284