23948sdkhjf

Signerte Nordsjøalliansens største rammeavtale

TESS blir en sentral leverandør for Semco Maritime ved Nordsjøalliansens tre lokasjoner.

Tirsdag 6. november signerte TESS en rammeavtale med Semco Maritime. Avtalen omfatter innkjøp av MRO-produkter og slanger til olje- og gassindustrien, og har forankring i tre av Nordsjøalliansens lokasjoner; TESS Vest i Norge, Aberdeen i Skottland, og Esbjerg i Danmark. TESS Vest skal i tillegg levere en forsyningscontainer til Semco Maritime verft på Hanøytangen utenfor Bergen.

– Dette er den første store avtalen som er gjennomført i Nordsjøbassenget. Vi ønsker å samarbeide med interessante aktører som også har behov for vår internasjonale kompetanse og leveranser, og Semco Maritime er definitivt én av disse, forteller markeds- og segmentdirektør Olje & Gass, Espen Halland-Johansen i TESS Vest.

TESS Vest på Kokstad har tidligere undertegnet en lokal avtale med Semco Maritime på Hanøytangen, som la grunnlaget for den nye rammeavtalen med et betydelig bredere innhold og nedslagsfelt.

Semco Maritime er et dansk offshoreselskap som startet sin virksomhet i Esbjerg i 1980. Selskapet har blitt en global aktør innen offshore, olje og gass, med styrket fokus på fornybar energi. Semco Maritime har flere verft og stor aktivitet på mobil service på rigger og fartøyer.

– Dette er en spennende kunde som vi tror vi kan vokse sammen med på alle tre lokasjoner, og også med et bredere spekter av produkter, forteller salgssjef Bent-Ole Hilbert ved TESS Logistikk.

Selskapet beveger seg inn på nye segmenter som kan bære synergier til TESS. I tillegg er det ytterligere felles lokasjoner som vil være gode muligheter for utvidet samarbeid.

– Vi er meget fornøyd med avtalen så langt, men det er nå den store jobben starter med å vise hva vi kan og kartlegge behov og muligheter for å videreutvikle samarbeidet, sier Hilbert.

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109