23948sdkhjf

Flyttet inn i nye lokaler

- Skal vi vinne kampen mot våre europeiske konkurrenter, må vi være best på alt.

Ordene tilhører avdelingsleder Stein Ivar Elstad hos Trondheim Stål AS. Bedriften har nylig flyttet inn i et nytt moderne produksjons- og lager-lokale på Hofstad ved Melhus.

Det er tungt.no, som har snakket med Elstad i forbindelse med flyttingen. Da Trondheimsbedriften bestemte seg for å flytte til Melhus var et av kriteriene at man måtte automatisere stykkproduksjonen.

FLYTTET: - Skal vi vinne kampen mot våre europeiske konkurrenter, må vi være best på alt, sier avdelingsleder Stein Ivar Esland hos Trondheim Stål.

- Vi må være nærmere markedet. Leveringstid og –pris er blitt viktigere faktorer, og sammen med kravene til sertifisering i bransjen, er dette helt avgjørende for å overleve, sier han Elstad til tungt.no.

De nye lokalene på Melhus består av et moderne verkstedlokale på om lag 3000 kvadratmeter og et kaldt stållager på 800 kvadratmeter. I tillegg finnes moderne kontorlokaler, kantine og garderober.

Trondheim Stål AS har 54 ansatte hvorav 33 har fagbrev. Bedriften har fem ingeniører og flere ansatte med sertifikater innen sveising, varme arbeider, lift, kran og for diverse kjøretøy.

Ifølge tungt.no er Trondheim Stål AS en stålentreprenør med hovedtyngde i stålkonstruksjoner for bygg, anlegg, smelteverk, prosessindustri og alle typer broer. Bedriften tilbyr ulike typer smedarbeid og vedlikeholdsoppdrag for industri, bygg og anlegg og tar både små og store oppdrag, inkludert produkt utvikling fra skisse til ferdig løsning.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.358