23948sdkhjf

Skal levere båt til Sysselmannen

Leverer ny hurtiggående patruljebåt til Sysselmannen på Svalbard.

I en pressemelding skriver Weldmec Marine AB at de i samarbeid med MarTec AS har  31.10.2018 signert kontrakt for levering av en spesialtilpasset hurtiggående patruljebåt til Sysselmannen på Svalbard.

Båten er av modellen Serecraft M12 med spesialtilpasning for Sysselmannens oppdrag i krevende arktiske forhold. Båten er 12m, isforsterket, bygget i aluminium, utstyrt med doble Yanmar-motorer og Hamilton vannjet, god for opp mot 40 knops fart. Båten skal benyttes som beredskapsbåt, miljø-overvåkning og turist oppsyn. Hovedsakelig kommer båten til å operere i Isfjordbassenget på Spitsbergen. Båten skal leveres i juni 2019.

- Denne kontrakten er ett ledd i Weldmec Marines fremgangsrike eksportbaserte salg innen nye kundesegmenter, samt arktiske områder. Generelt styrker dette ytterligere Weldmec Marines posisjon som en av de ledende produsentene av krevende yrkesbåter i Norden, sier verftsdirektør Jari Ahoranta i Weldmec Marine AB.

- Denne kontrakten bekrefter igjen suksessen med samarbeidet mellom MarTec og Weldmec Marine. Kombinasjonen av Weldmec Marine sin sterke finansielle og operasjonelle kapasitet, evne til å håndtere flere komplekse prosjekter parallelt, høye kvalitet, og MarTecs lokale tilstedeværelse med et godt service og ettermarkedskonsept, gjør at vi sammen er en sterk aktør innenfor yrkesbåtsegmentet i Norge, sier daglig leder Gisle Johnsen i MarTec AS

- MarTec vil i dette prosjektet også stå som utstyrsleverandør bl.a for Yanmar motorer og ZF gir i tillegg til en rekke andre tekniske komponenter fra vårt utvalgte sortiment av kvalitetsprodukter, som f.eks Simrad, Whisperpower, Webasto og Quick. MarTec har også inngått en fireårig serviceavtale for båten, avslutter Gisle Johnsen.

 

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109