23948sdkhjf

Aker Solutions vant ”miljøvind-pris”

Den norske leverandøren vant prisen sammen med sin samarbeidspartner Principle Power for at de sammen promoterer offshore fornybar engeri.

Det er Maritime Alliance som deler ut prisen ”Environmental Leadership Award” til Aker Solutions og Principle Power. Prisen ble delt under den 10. BlueTech-uka i San Diego i California nylig. Her deltar mer enn 500 mennesker fra akademia, industrien og myndigheter for å ha fokus på innovasjon og utvikling innen bærekraftig hav- og vann-teknologi.

- Å få denne prisen sammen med vår partner Principle Power på BlueTech, viser at den jobben vi gjør er svært viktig. Vi ser fram imot å kunne jobbe godt sammen for å gjøre vindløsningene til havs ennå mer bærekraftige, sier Astrid Onsum. Hun er ansvarlig for Aker Solutions vindsatsing.

Denne uka hadde Aker Solutions på Tranby i Lier svært celebert besøk av Mosambiks president Filipe Nyusi. I løpet av besøket fikk Aker Solutions vist fram sin subsea-teknologi, som er i verdenstoppen, og samtidig diskutert framtidens energiteknologi.

BESØK: Mosambiks president Filipe Nyusi på besøk hos Aker Solutions på Tranby i Lier. FOTO: AKER SOLUTIONS

Aker Solutions har i noen år levert teknologi til det afrikanske landet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156