23948sdkhjf

Equinor tildelt lisenser utenfor Newfoundland

Equinor og partnerne leverte vinnerbudet på nye letelisenser i det attraktive Jeanne d’Arc-området utenfor kysten av Newfoundland.

Equinor blir operatør for to nye letelisenser, , NL18-CFB01-14 (Equinor 70 prosent, Husky 30 prosent) og NL18-CFB01-15 (Equinor 60 prosent, Suncor 40 prosent), på til sammen 4.126 kvadratkilometer, og vil delta som partner i Suncor-opererte lisens NL18-CFB02-01 (Suncor 40 prosent, Equinor 30 prosent, Husky 30 prosent), på 1.425 kvadratkilometer.

– Vi er fornøyd med å ha sikret betydelig areal og nye letemuligheter utenfor kysten av Canada. Dette er i tråd med Equinors strategi for å utvikle vår posisjon i attraktive områder, sier Tim Dodson, Equinors konserndirektør for leting.

– Disse lisensene styrker Equinors posisjon i et område der vi har en veletablert leteportefølje. Samtidig fortsetter vi arbeidet med å evaluere og modne våre eksisterende letelisenser i Flemish Pass-området, sier Dodson.

Equinor har vært aktiv i Canada siden 1996, og er operatør for Bay du Nord, som ble funnet i 2013 i Flemish Pass-området. Equinor har også en omfattende posisjon som partner innen leting og utvikling utenfor kysten av Newfoundland, med eierandeler i de produserende Hibernia-, Terra Nova- og Hebron-feltene.

 

Kilde: Pressemelding fra Equinor

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095