23948sdkhjf

PCS Holding kjøper Stokke Stål

For å stimulere til videre vekst tar selskapet PCS Holding AS sats og kjøper seg inn i nytt forretningsområde ved å kjøpe Stokke Stål AS som har vert samarbeidspartner gjennom mange år.

Stokke Stål AS blir et heleid datterselskap av PCS Holding AS.

PCS gruppen består i dag av selskapene PCS Personell og PCS Construction og styrker nå sin posisjon.

Selskapet PCS Construction som er basert i Tomrefjorden, leverer tjenester innen overflatebehandling og stillasarbeid for skipsverft i hele Norge. Søsterselskapet PSC Personell AS er et bemanningsselskap som leier ut personell til sveis, plate om montering på Østlandet. I tillegg leverer PCS Personell tjenester til bygge bransjen i Møre og Romsdal.

- Gjennom mange år i bransjen har vi opparbeidet høyt kvalifiserte arbeidere. Dette gjør at vi blir foretrukket hos mange av kundene, forteller daglig leder i PCS Holding, Jøran Lufall.  

- Markedet har vært noe trått de siste tre årene, nå ser det ut som markedet har snudd og vi ser positivt på fremtiden, sier han videre. PCS har i mange år hatt et godt samarbeid med Stokke Stål AS. Gjennom PCS Personell AS har de levert fagfolk til stål og montering til Stokke Stål AS. Gjennom oppkjøpet sikrer morselskapet utleie av personell fra PCS Personell AS til Stokke Stål AS, og PCS flere bein å stå på.

- Og vi ser et stort utviklingspotensial i selskapet, sier Lufall.

- Det gleder vi oss til å starte å jobbe frem. Kunderelasjonene Stokke Stål har bygget opp er unikt stort og altomfattende innen stål, trapper og rekkverk segmentet, bemerker han.

KJØPT OPP: Stokke Stål AS holder til i Sem, nær E-18 i Vestfold. FOTO: STOKKE STÅL

- Dette vil vi bygge videre på nå når vi styrker ambisjonene. Østlandet er i dag Stokke Ståls hovedmarked, og PCS har ambisjoner om å utvide markedet og på sikt tilby tjenestene i hele landet. - Tilbakemelding fra faste kunder og markedet for øvrig gir oss tro på at vi kan konkurrere på pris og leveringstid, uansett hvor i landet oppdraget er, sier Lufall.

- Tidligere eier og daglig leder av Stokke Stål AS, Geir Lerbo, startet selskapet for 30 år siden. Han har opparbeidet er godt renomme som vi ønsker å videreføre og ta godt vare på i den videre driften av selskapet.

Geir Lerbo vil fortsatt ha en rolle i selskapet videre, han skal jobbe med salg, prosjektoppfølging og kunderelasjoner. Med Geir sin tyngde i bransjen blir han fortsatt en viktig brikke for videre satsing.

Kilde: Pressemelding fra PCS Holding

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11