23948sdkhjf

Jørgen Arnesen forlater COSL Drilling Europe

Etter 11 år i riggselskapet har administrerende direktør Jørgen Arnesen beslutte å forlate COSL Drilling Europe AS.

Arnesen informerte i dag om beslutningen i et allmøte på selskapets hovedkontor i Stavanger.

- Jeg har hatt gleden av å jobbe i selskapet i 11 år, hvorav over ti år som leder. I løpet av den perioden har vi bygget fire rigger i Kina, parallelt med å etablere COSL i Norge og i UK.  COSL er nå posisjonert som en kompetent og sentral aktør i Nordsjøen med fire borerigger og to boligrigger. Etter en utfordrende periode for hele næringen, ser vi nå lys i tunellen med stigende oljepris og økt aktivitetsnivå. Med mye god kompetanse både on- og offshore, samt moderne og effektive borerigger, er COSL godt posisjonert til å ta del i den forventede oppgangen. Med dette som bakgrunn, mener jeg det er en god timing å tre til side for å se etter nye muligheter, sier Arnesen.

Jørgen Arnesen kommer inntil videre til å fortsette være en del av selskapet, og har sammen med styret allerede startet prosessen med å identifisere nye kandidater til å overta som øverste leder.

- Det har vært en fornøyelse å jobbe med langsiktige og profesjonelle eiere siden oppkjøpet i 2008, og med en meget fremoverlent gjeng både on- og offshore. Selskapet består av mange kompetente og meget lojale medarbeidere, så jeg er ikke bekymret for at vi mister styrefart i overgangsfasen, sier Arnesen, og legger til:

- Jeg har ikke noe konkret i kikkerten, men syntes det er motiverende å være med på å bygge opp nye aktiviteter, enten innen oljeservice eller i andre næringer, sier Arnesen.

Styreleder Mr. Qi Meisheng i COSL Drilling Europe takker Arnesen for innsatsen.

- Det er trist at han velger å forlate selskapet, men vi respekterer hans beslutning. Styret er svært takknemlige for den solide innsatsen Jørgen Arnesen har lagt ned i utviklingen av COSL Drilling Europe gjennom flere år, og ønsker ham samtidig lykke til videre i nye utfordringer utenfor selskapet, sier Mr. Meisheng Qi.

Kilde: Pressemelding fra COSL Drilling

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078