23948sdkhjf

Astrup bygger nytt lager i Oslo

Det nye lagerbygget, som ligger i tilknytning til Astrups hovedkontor, blir på 2500 kvadratmeter.

Grunnarbeidene startet i sommer, og det er ventet at det nye lagerbygget ved Astrups hovedkontor i Oslo, skal stå ferdig i januar 2019. Astrup har allerede et 15.000 kvadratmeter stort lager på Rommen og nå utvides kapasiteten ytterligere.

- Vi flytter lageret for stempelstenger og hydraulikkrør fra vårt lager i Bergen til Oslo, slik at vi nå får dekket hele landet fra Oslo, sier salgs- og markedsdirektør hos Astrup, Thomas G. Engen. Han opplyser at man i tillegg bringer bufferlageret tilbake til Oslo igjen, etter at man har leid lager for dette i Fredrikstad en periode.

- Det nye lageret blir på 2.500 kvadratmeter over to etasjer. Det blir suksessivt automatisert slik som lageret vi allerede har her på Rommen, sier Engen videre. 

- Det nye lageret vil gi oss bedre kapasitet og mer rasjonell logistikk, sier Engen videre.

Av de 70 som jobber ved hovedkontoret er det 30 som har sin arbeidsplass på lageret i dag.

I tillegg til hovedkontoret i Oslo, har Astrup avdelinger i Stavanger, Bergen, Ålesund, Skien og i Trondheim. Selskapet omsetter for om lag 750 millioner kroner, hvorav 4-5 prosent er eksport. Det er femte generasjon Astrup – Harald Astrup – som nå eier selskapet.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094