23948sdkhjf

Stål-styreleder kåret til «Årets styreleder»

Øyvind Berntsen er kåret til «Årets styreleder» på Sørlandet.

Berntsen, som er styreleder for NorSap og Sør Stål, hvor han også er medeier, ble kåret til «Årets styreleder» på Sørlandet under Lederløftet 2018, som ble arrangert av Næringsforeningen i Kristiansand torsdag.

Det er Fædrelandsvennen som skriver at 55-åringen ble kåret til «Årets styreleder».

– Selskapene har gode eiere, god ledelse og flinke ansatte. Da er det en takknemlig oppgave å være styreleder, sier Berntsen til avisa. Fædrelandsvennen, DNB, 07 Media, Deloitte og Opp og Fram Agder AS er medarrangør av Lederløftet.

Vinneren er også styreleder i Scantrade Holding og Gustav Pedersen, og hos Norsk Stål, Spareskillingsbanken og Igland Industrier sitter han i styrene.

– Juryen er jo ikke til stede i styrerommene, så den må ha en vanskelig oppgave, småfilosoferer Berntsen, som ellers mener dagene blir mer fleksible uten en krevende, operativ jobb, sier han til Fædrelandsvennen.

Dette sier juryen sier blant annet i sin begrunnelse for «Årets styreleder»:

«Sørlandets styreleder 2018 har fokus på langsiktig verdiskaping, har høy kompetanse og erfaring, tillit, godt omdømme og integritet. God på samarbeid og motivasjon og er målrettet, endringsorientert og handlekraftig. (...) Det er en dyktig fagperson som på en god måte behersker fagene strategi, økonomi, forbedringsprosesser, marked samt logistikk og innkjøp. Han har en motiverende og har entydig lederstil og liker konkurranse (...)Han bidrar gjennom våre næringslivsnettverk til økt konkurransekraft og kompetanseutvikling hos våre virksomheter på Sørlandet».

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063