23948sdkhjf

Solstad Offshore i hardt vær

Offshorerederiet Solstad Offshore er i trøbbel. Rådgivere er leid inn og selskapet inviterer kreditorer til nye forhandlinger.

Det skriver E24 mandag morgen. De skriver dette på bakgrunn av en børsmelding som selskapet sendte ut mandag morgen. Solstad Offshore er visstnok inne i en svært presset økonmisk situasjon, som har medført at de har bestemt å begynne og forhandle med kreditorene. Dette for å skape en langsiktig og robust plattform for selskapet.

I børsmeldingen heter det blant annet at «tross tegn på forbedringer i markedet for offshore-servicefartøy, og at man overholder inngåtte finansielle forpliktelser per tredje kvartal 2018, er det forventet at den kommende vintersesongen i Nordsjøen vil være utfordrende for selskapets likviditetsposisjon». I børsmeldingen går det også fram fra rederiet at forhandlingene ikke skal påvirke driften, de ansatte, leverandørene eller kundene til rederiet.

E24 skriver at da selskapet presenterte tallene for første halvår i år gikk driften i pluss grunnet stor aktivitet i Nordsjøen, Brasil og Australia. Til tross for dette fikk rederiet et underskudd på hele 787,5 millioner kroner etter skatt.

Det ble da opplyst at man ikke kunne se bort ifra å måtte selge skip for å bedre den økonomi.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094