23948sdkhjf

Hexagon Ragasco har nådd en ny milepæl

Enda et mål er nådd for Hexagon Ragasco: selskapet feirer at 15 millioner gassbeholdere er solgt over hele verden.

Hexagon Ragascos LPG-beholdere i plast- og kompositt har i løpet av 18 år fått stor anerkjennelse over hele verden. De er i dag i bruk i over 70 land og over et bredt spekter av bruksområder både for fritidssysler og industrielle applikasjoner.

Hexagon Ragasco skriver i en pressemelding at sylindernes brukervennlighet, holdbarhet, kostnadseffektivitet og uovertruffne sikkerhet har gjort det mulig å erobre så store markedsandeler.

Skjalg S. Stavheim er adm. direktør i Hexagon Ragasco og forteller at bedriften oppriktig er stolt over å ha nådd 15 millioner solgte enheter.

– Vi har vært fokusert de siste 18 årene på å tilby et bedre alternativ til LPG-lagring enn hva de tunge metallsylindere kan gjøre. I dag er vi vitne til hvordan våre produkter har satt en ny standard for bruk av LPG. Vi ønsker å takke kundene våre for bistand og partnerskap og ikke minst våre ansatte for deres engasjement, sier Skjalg S. Stavheim.

Som en av pionerene i bransjen startet Hexagon Ragasco sin virksomhet i februar 2000. Nå er bedriften vokst til å bli verdens ledende produsent av LPG-sylindere i kompositt med 15 millioner enheter i kommersiell bruk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063