23948sdkhjf

«Katastrofebrann» for Mjøndalen-bedrift

Bygget til Fasadeconsult Aluminium ble trolig totalskadet i brannen natt til torsdag.

Det var en voldsom brann hos bedriften i Mjøndalen natt til torsdag. Den daglige lederen for Fasadeconsult Aluminium karakteriserer brannen som en katastrofe, men han sier at de ikke lar seg knekke denne gang heller.

Brannen utspant seg i selve produksjonshallen og i kontorene til bedriften, og Drammen Live24 skriver at bygget trolig er totalskadet. Bedriften har allerede begynt å lete etter midlertidige lokaler, og selskapet har fått flere henvendelser fra andre om å hjelpe til. Også konkurrenter stiller opp, skriver Eikernytt.no

Det skal ha gått med verdier for flere 10-talls millioner kroner i brannen. Bedriften hadde om lag 30 prosjekter i hallen, så flere av kundene vil bli berørt.

Fasadeconsult Aluminium skal ifølge Drammen 24Live være godt forsikret, og når politiet er ferdig med jobben på stedet, vil de de 26 ansatte ta fatt på å finne ut hvordan de skal redde restverdiene etter brannen.

Bedriften hadde i fjor en omsetning på hele 47,8 mill. kroner og hadde et årsresultat etter skatt på 930.000 kroner. Egenkapitalen i 2017 var på 10,6 mill. kroner. - Vi har allerede fått en rekke henvendelser fra bedrifter som vil hjelpe oss og selv konkurrenter stiller opp, sier Akselvoll, som foreløpig ikke ser noen grunn til å permittere de ansatte selv om drift i bygget er helt utelukket.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109