23948sdkhjf

Direktør sa opp ved Alcoa Mosjøen

Kathrine Næss har sagt opp jobben som direktør for Alcoa Mosjøen.

Det går fram av en pressemelding.

Kai Rune Heggland, administrerende direktør i Alcoa Norge, beklager oppsigelsen.

- Vår gode kollega Kathrine Næss har valgt å slutte i sin stilling som verksdirektør ved Alcoa Mosjøen. Kathrine har gjort en formidabel jobb med å lede verket i Vefsn og å sette aluminiumsindustrien på kartet i Norge. Vi er lei oss for at Kathrine ønsker å tre ut av sin nåværende stilling, og ønsker henne samtidig alt godt fremover. Vi er sikker på at hun kommer til å lykkes i sine fremtidige arbeidsoppgaver. Kathrine vil fortsette i sin rolle ut året. Parallelt arbeider vi med å finne en god erstatter til å ta over stafettpinnen, sier Heggland i en pressemelding.

Kathrine Næss har vært ansatt ved verket i 12 år. Først som økonomimedarbeider, deretter steg hun gradene til økonomisjef. I 2012 ble hun controller med analyse- og standardiseringsansvar for alle Alcoas seks smelteverk og et raffineri i Europa. I januar 2015 ble hun leder for avdelingen for finansiell planlegging og analyse, før hun i juli samme år ble utnevnt til verksdirektør.

Tillitsvalgte ble orientert om oppsigelsen sist torsdag, og lederen i Mosjøen Kjemiske Arbeiderforening sier til avisa Helgelendingen av kom overraskende at Næss nå sier opp. Han sier videre at hun har gjort en god jobb, og at man ikke ønsket et direktørskifte nå.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.217