23948sdkhjf

Ny konsernsjef i Mørenot

Arne Birkeland overtar som konsernsjef i Mørenotgruppen (Mørenot) etter Knut Berge.

Dette går fram av en pressemelding fra selskapet.

Nils Erik Bjørkedal går inn i en ny rolle som driftsdirektør (COO) og Hans Fredrik Furstrand er tilsatt som ny finansdirektør (CFO). Endringene skjer som del av en ambisiøs vekstplan for Mørenot, som strekker seg over de neste fem årene, melder selskapet i pressemeldingen. 

Styret i Mørenot er tilfreds med at Arne Birkeland, Hans Fredrik Furstrand og Nils Erik Bjørkedal har takket ja til de respektive posisjonene. Birkeland kommer senest fra stillingen som adm. dir. i Westcon-konsernet.

Han har bred erfaring innen global vekst, endrings- og effektiviseringsprosesser og er en energisk leder. Hans Fredrik Furstrand kommer fra stillingen som CFO i Optimar og er en erfaren bransjemann – ikke bare innenfor shipping og fisk, men også med etablering av profesjonelle, globale finans- og rapporteringsstrukturer.

«Nils Erik Bjørkedal representerer en god kontinuitet og vil med sin brede erfaring innen finans, it, prosesser og logistikk fra ulike selskaper, styrke Mørenot´s fokus på effektiv drift – blant annet innenfor implementering av strategier, innkjøp og integrasjon», heter det videre i pressemeldingen.

Kilde: Pressemelding fra Mørenot

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063