23948sdkhjf

Aibel med rapport om samfunnsansvar

Som en del av årsrapporten for 2017 har Aibel publisert selskapets første rapport om aktiviteter innen bærekraft og samfunnsansvar.

Aibel har gjennom flere år arbeidet målrettet med etikk, arbeidsforhold, menneskerettigheter samt helse, miljø og sikkerhet. Derfor inngår temaene som en naturlig del av selskapets retningslinjer, prosedyrer og prosesser.

I fjor sluttet Aibel seg til FNs Global Compact og de ti prinsippene for ansvarlig forretningsadferd. Nå tar selskapet steget videre og for første gang samles aktiviteter i en rapport om bærekraft og samfunnsansvar i tråd med den internasjonalt anerkjente standarden Global Reporting Initiative (GRI).     

- Det er et naturlig steg i Aibels kontinuerlige forbedringsarbeid og målrettede satsning på bærekraft. Gjennom systematisk rapportering samt synliggjørelse og kommunikasjon rundt vårt viktige arbeid med samfunnsansvar, er jeg overbevist om at vi legger et godt grunnlag for nye muligheter og fortsatt forbedring, sier konsernsjef i Aibel, Mads Andersen.

Samtidig opplever Aibel at ulike aspekter av bærekraft og samfunnsansvar har stort fokus blant flere av selskapets kunder i anbuds- og kvalifiseringsprosesser. Derfor vil Aibels videre arbeid med samfunnsansvar og systematisk rapportering være viktige bidrag for å sikre nye kontrakter.  

Kilde: Pressemelding fra Aibel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14