23948sdkhjf

Yngres Stålnettverk på «skitur»

Fredag 12. oktober inviterer Yngres Stålnettverk (YSN) til fagdag i den nye skihallen i Lørenskog. Den har fått navnet SNØ og skal stå ferdig i 2020.

- Som en del av Norsk Stålforbund jobber YSN med å fremheve kompetanse og bruken av stål. Men vår del av organisasjonen skiller seg ut ved at den styres av, og for, unge interessenter i stålbransjen. Det sier Leif Gotfred Hübert, som er styreleder i YSN. YSN jobber for de som er opptatt av å skape et faglig sosialt nettverk på tvers av dem som har interesse av stål. Målgruppen er ifølge Hübert alle interessenter rundt temaet stål som er mellom 18 og 35 år.

- Vi er i utgangpunktet ikke begrenset til noen spesielle målgrupper, og ønsker studenter, arkitekter, ingeniører, kontorarbeider og alle andre hjertelig velkomne, sier Hübert videre.

Fredag 12. oktober inviterer YSN på fagtur til den nye skihallen i Lørenskog,som har fått navnet SNØ. Hallen skal etter planen stå ferdig 2020, og er et spesielt bygningsteknisk prosjekt. Det vil bli foredrag og omvisning av stålhallen, som vil bli verdens største innendørs skihall med alpinbakke.

Omvisning på byggeplassen vil inneholde både presentasjon av stålarbeid, montasje, og planer videre. 

Hübert kan også fortelle at foredraget på byggeplassen vil ha fokus på krav til stålkvalitet/sertifisering i prosjekter som Skihallen, og hvordan det følges opp av de forskjellige parter. Her vil man også komme inn på nye standarder. Turen avsluttes med en lunsj på en av Oslos burger-restauranter, der det blir mulig å få mer informasjon om både Norsk Stålforbund og YSN.

Foruten turer til byggeplasser, verksteder og stålverk, så jobber YSN med kompetanseheving. Hübert understreker at man ikke må være medlem i Norsk Stålforbund eller være ansatt i tilhørende bedrift for å delta på YSN-arrangementer.

Leif Gotfred Hübert sier at det fortsatt er ledige plasser til turen til Skihallen i Lørenskog.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078