23948sdkhjf

Åpnet nytt testanlegg for eksosrensing

Anlegget er viktig for utviklingen av eksosrenseteknologi, og der Wärtsilä har en ledende markedsande lpå mer enn 40 prosent.

Wärtsilä åpnet sitt oppgraderte testanlegg for eksosrensning i Moss den 17. september.

Oppgraderingen av Testhallen omfatter installering av både en Wärtsilä 20-motor som kan benytte tung fyringsolje og et såkalt SCR-system (Selective Catalytic Reduction) som kan opererere i samspill med hverandre. Dette vil bidra til utvikling av nye og bedre løsninger for reduksjon av luftforurensning gjennom utslipp av eksos.

Oppgraderingen vil også gjøre det lettere å analysere og forbedre samspillet mellom motorer og reduksjonsutstyr. Det legges også opp til å raffinere og utvikle bedre løsninger for behandling av vaskevann og slam i eksosrensesystemer.

 - I utviklingen av Wärtsiläs forsknings- og utviklingsstrategi er toppmoderne teknologi som gjør det mulig å øke den miljømessige bærekraften et viktig element. Ved å oppgradere og modernisere testanlegget i Moss tar vi et viktig skritt i arbeidet med å redusere miljøvirkningen av marine operasjoner, sier Sigurd Jenssen som er direktør for avgassrensing i Wärtsilä Marine Solutions.

 

Kilde: Pressemelding fra Wärtsila

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062