23948sdkhjf

Tungvekter blir divisjonssjef i SSAB

Johnny Sjöstrøm skal lede SSAB Special Steels.

Johnny Sjöström har lang erfaring fra industrien og innen sektoren han nå har fått en ledende stilling i. De siste fire årene har han vært adm. dir. for Uddeholm der han blant annet har oppdatert produktstrategien og hatt fokus på lederskap og digitalisering.

Tidligere har han arbeidet for SSAB i Kina med ansvaret for marked, teknikk- og strategiutvikling. Videre har han vært leder for Scana Leshan i Kina og hatt varierende lederstillinger i Outokumpu Stainless.

- Vi har høye mål for SSAB Special Steels-divisjonen, og jeg er sikker på at Sjöström med sin bakgrunn og erfaring, er riktig person til å lede arbeidet videre, samtidig som han kommer til å bidra i konsernets utvikling som helhet, sier SSABs administrerende direktør, Martin Lindqvist i en pressemelding.

Sjöström har en doktorgrad i materialvitenskap fra Karlstad Universitet, men også en exetuve MBA fra Handelshøgskolen i Stockholm

Han begynner i stillingen senest 1. april neste år, og tar samtidig plass i konsernledelsen. Han skal erstatte Per Olof Stark, som går over i pensjonistenes rekker neste år.

Kilde: KIlde: metal-supply.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094