23948sdkhjf

Prosafe med kontrakt i britisk sektor

Prosafe-avtalen er verd 12 millioner dollar.

Det går fram av en melding på prosafe.com. Kontrakten går ut på å sørge for overnatting og støtte til dette i den britiske sektoren av Nordsjøen. Avtalen er inngått med en stor olje- og gass-operatør for Prosafes flotell Safe Caledonia.

Kontrakten som er signert gjelder i første rekke for fire måneder fra midten av april neste år, med mulighet for to måneders opsjon.

Kontrakten er altså verd 12 millioner dollar, og det er uten opsjonsperioden.

- Vi er svært fornøyde med at vi klarte å hale i land denne kontrakten etter en tøff budrunde med andre aktører. Vi er overbeviste om at vi igjen skal demonstrere at vi er ledende innen vårt fagfelt i forhold til sikkerhet og effektivitet. Vi har bevist at Prosafe at Safe Caledonia er et av de beste overnattingsflotellene i verden, sier adm. dir. Jesper Kragh Andresen i Prosafe i en kommentar.

Prosafe, som har hovedkontor i Stavanger, er en av verdens ledende eiere og driftere av semi-nedsenkbare overnattingsplattformer – også kalt floteller. Selskapet eier og driver åtte slike floteller, pluss en såkalt Tender Support Vessel (TSV), som er en ombygget boligrigg som også kan lagre og behandle borevæske og borekaks.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.112