23948sdkhjf

Vil ha globalt fokus på drikkebokser av stål

World Steel Association (worldsteel) lanserer global kampanje for å øke bruken av og bevisstheten omkring bruken av drikkebokser av stål.

Stål-bokser er ideelle for bruk som bokser til å drikke fra. De er lette å avkjøle, perfekte for å holde innholdet friskt, og er i tillegg også vanskelige å ødelegge grunnet stålets styrke. Og de kan – og det er kanskje det viktigste – blir gjenbrukt og gjenbrukt, enten som et annet produkt eller som drikkeboks på nytt igjen. Uten at kvaliteten blir forringet. Ifølge worldsteel kan hver resirkulerte boks spare energi som tilsvarer samme behov for å ha på TV’en i en time, en storvask i en vaskemaskin eller 24 timers bruk av en 10 watt LED-pære.

-Dagens moderne stål er svært forskjellig fra hvordan det var for 30 år siden, og overgår det meste av alle andre pakningsalternativer for drikke. Stålet er tynnere, lettere og sterkere. Moderne stål er et ekte og et svært tilgjengelig alternativ med 100 prosent resirkulerbare egenskaper, sier Clare Broadbent. Hun er ansvarlig for bærekraft i worldsteel.

Den nye verdensomspennende kampanjen for å få oppmerksomhet rundt stål som det beste alternative for drikke-emballasje er blitt initiert av medlemmer i komiteen for produktholdbarhet i worldsteel.

Kampanjens målsetning er å øke forbrukernes bevissthet om fordelene ved å bruke drikkebokser av stål, og samtidig minne emballasjeprodusentene verden over på at moderne stål er et svært tilgjengelig og godt alternativ til andre emballasjematerialer.

«Stålskrap trengs for å produsere nytt stål, og hvert eneste stålverk rundt omkring i verden er i realiteten allerede en gjenbruksbedrift med et stort nettverk av resirkulering. Nå trengs det spesifikke investeringer for å resirkulere stål. Å velge stål gjør det enklere å resirkulere», heter det i kampanjen fra worldsteel.

 

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.487