23948sdkhjf

Adm. dir. i GC Rieber Shipping slutter

Christian Wilhelm Berg, som er adm. dir. i CG Rieber Shipping går av for å begynne i Bech Offshore.

Det går fram av en pressemelding som selskapet har sendt ut. Christian Wilhelm Berg sluttet 14. september, og skal altså begynne i Bech Offshore, et selskap han selv eier 100 prosent.

Bech Offshore ble etablert i 2017 og ble en del av GC Rieber Shipping da Berg ble administrerende direktør for selskapet. Bech Offshore skal nå skilles ut igjen.

Styret i CG Rieberg Shipping har begynt arbeide med å finne Bergs etterfølger, og inntil videre vil finansdirektør Einar Ytredal fungere som administrerende direktør. I pressemeldingen skriver styret at de ønsker å takke Berg for hans solide innsats for selskapet i en svært tøff periode for både CG Rieberg Shipping og industrien.

Sysla.no skriver at i andre kvartal hadde selskapet en solid nedgang i omsetningen på 60 millioner kroner, noe som var var 32 millioner lavere enn i samme kvartal 2017. Resultatet før skatt ble på minus ni millioner kroner.

Videre skriver nettstedet at rederiet ble hardt rammet av oljekrisen, ikke minst i forbindelse med konkursene i subseaselskapet Reef Subsea og i seismikkselskapet Dolphin.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.359