23948sdkhjf

Satser mot møbelindustrien

Sykkylven Stål tenker nytt, og når nå markeder og segmenter. Ifølge NRK opplever bedriften stor interesse fra inn- og utland.

Det går fram av en reportasje på NRK Møre og Romsdal. Sykkylven Stål har vært vant til å møte utfordringer tidligere, først i møbelindustrien og senere i den maritime næringen. Det har gjort at bedriften har måttet finne nye markeder å selge produktene sine til.

- Vi må opp i verdikjeden og få enda bedre marginer. De siste årene har vi investert mellom 20 og 30 millioner kroner i ny teknologi, sier adm. dir. Karl Inge Rekdal i Sykkylven Stål til NRK. Selskapet har dessuten utviklet en helt ny stålkonstruksjon som skal bi bedre komfort, og som en tysk møbelleverandør har funnet særdeles interessant.

- Investeringene vi har foretatt og at vi har måttet tenke nytt, gjør at vi nå merker større interesse fra møbelprodusenter i inn- og utland, sier Rekdal videre. Han legger til at de har et samarbeid med nabobedriften LP Riksheim, som leverer tre, og at dette gjør at de to blir en totalleverandør for produsenter i utlandet.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109