23948sdkhjf

Svenske Camatec ekspanderer mot Norge

Camatec styrker sin posisjon i det regionale markedet og gjør nå en offensiv satsing i Norge. Det skjer gjennom å kjøpe opp Desing Partner Engineering i grensebyen Töcksfors.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Camatec er et komplett teknikkserviceselskap for verksteds- og prosessindustrien. Selskapet er allerede etablert i Karlstad og Västerås, og har om lag 50 ansatte. Blant kundene finner vi store og små teknikkbedrifter som etterspør skreddersydde løsninger.

Designparter Engineering har sin base i grensebyenTöcksfors og har seks ansatte. Bedriften har trofaste kunder i det norske maritime segmentet, som drar nytte av kompetansen som finnes blant ingeniørene på kontoret i Töcksfors.

 - Vi er veldig godt fornøyd med at de ansatte i Töcksfors blir en del av vårt konsern. Det er en kompetent stab med mye erfaring og lojale kunder. Töcksfors er en perfekt base for vår offensive satsing i västra Värmland og ikke minst mot Norge. Vi har allerede begynt å rekruttere nye mennesker for å øke personalstyrken i Töcksfors, sier adm. dir. Johan Ljungner hos Camatec.

Camatec er et ingeniørselskap med fokus på prosjekter, og jobber med produktutvikling og beregninger innen det maskintekniske feltet. Bedriften håndterer alt fra enklere konstruksjonsoppdrag til å levere komplette maskinsystemter. Blant selskapets kunder finner vi de svenske avdelingene til ABB,Arcelor Mittal, Kone Cranes, Rolls Royce og Volvo Aero Corporation.

Kilde: Pressemelding fra Camatec

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094