23948sdkhjf

Hamburg maritime SMM-messe åpnet

Tirsdag åpnet den store internasjonale maritime messen SMM dørene i Hamburg. Det forventes rundt 50.000 besøkende fra om lag 125 land i løpet av de fire dagene messen varer.

SMM-messen i Hamburg arrangeres annet hvert år. 13 haller med til sammen 93.000 kvadratmeter utstillerareal er det som venter de nærmere 50.000 besøkende. Disse kan besøke mer enn 2200 utstillere fra hele verden. SMM-messen regnes som en av de mest toneangivende messene for den maritime industrien på verdensbasis. Utstillerne representerer hele verdikjeden i den maritime industrien. I tillegg til stands i messeområde vil det være foredrag og andre tilstelninger som skal gi faglig påfyll.

Også norske utstillere og besøkende finner veien til Hamburg disse dagene, og Skipsrevyen deler senere på tirsdag ut prisen Ship of the year. Det er statssekretær Daniel Bjarmann-Simonsen som deler ut prisen i den norske paviljongen.

En av de som deltar på messen er kommunikasjonsrådgiver i DNV GL, Simon Adams. Han forteller til Skipsrevyen.no at det er viktig for selskapet å være tilstede og delta på så mange arrangementer som mjulig. DNVL GL er en av hovedsponsorene for messen, og har dessuten Hamburg som en av deres hovedbase for maritim virksomhet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094