23948sdkhjf

BGHE forlenger med Equinor

GE-selskapet Baker Hughes har blitt tildelt en treårig utvidelse av en rammeavtale med Equinor for subsea-tjenester på norsk kontinentalsokkel.

Dette går fram av en pressemelding som selskapet har lagt ut på sine websider.

Ifølge meldingen vil BHGE støtte flere installasjoner, inkludert Troll, Snorre B og Tordis/Vigdis, med avtalen, som markerer mer enn 40 års samarbeid mellom selskapene.

Leveransene vil bli utført lokalt fra BHGE i Stavanger, som huser et av selskapets største sentre for havbunnstjenester, og fra kontorer i Bergen. BHGE er godt etablert i Norge, med bl.a. kompetansesenter for manifolder og tilkoblingssystemer, samt kontor- og verkstedfasiliteter i Sandvika, Trondheim,

Hammerfest, Kristiansund og Stord. Det oppgraderte anlegget i Stavanger har vært en nøkkelressurs for offshoreindustrien siden 1974, og vil gi Equinor et bredt spekter av vedlikehold- og levetidstjenester, fra produksjon, montering, inspeksjon og engineering, til reparasjon, testing, offshore feltstøtte og brønnintervensjon.

Tom Huuse, som er er leder for BGHEs Oilfield Equipment-divisjon i Norge, sier at de ser fram til å stryke partnerskapet og samarbeidet med Equinor.

– Denne avtalen bygger ikke bare på det lange forholdet, men gjør det også mulig for dem å dra nytte av våre omfattende ressurser i Norge og kompetansen til mer enn 1600 engasjerte og erfarne medarbeidere. Vi ser frem til å støtte Equinor ytterligere for å øke oppetid, forbedre driftseffektivitet og styrke produktiviteten, sier Huuse i pressemeldingen.

BHGE ble nylig valgt som Equinors hovedbore- og brønnleverandør til åtte rigger på tre av de mest produktive og aktive felt på norsk sokkel: Troll, Oseberg og Grane. Stavanger huser også BHGEs teknologisenter for olje og gass, et knutepunkt i bransjen for å møte, diskutere og utnytte muligheter for teknologiutvikling, samarbeid, opplæring og å fremme nye talenter i fremtidens energisektor.

 

Kilde: Pressemelding fra BGHE

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125