23948sdkhjf

Treårig Equionor-avtale for 4Subsea

Norske 4Subsea har inngått en kontrakt på tre år med Equinor. Serviceavtalen går ut på børnnovervåkning og dataprosessering.

Ifølge en pressemelding på 4Subseas egen hjemmeside går avtalen ut på å levere overvårkningstjenester og sensorer for Equionor slik at man kan samle, prosessere og dokumentere BOP’ens måledata. Dette vil gi bedre støtte til Equinor slik at de kan foreta gode beslutninger ved brønnoperasjoner.

– Equinor er langt fremme i bransjen med måten de bruker data og digitale tjenester på for å redusere operasjonell risiko og kostnader ved boreoperasjoner. Vi er veldig stolte over at de har valgt 4Subsea som en partner for dette arbeidet, og vi ser frem til å fortsette det tette samarbeidet med Equinor fremover, sier administrerende direktør i 4Subsea, Peter Jenkins i pressemeldingen som ligger på selskapets hjemmeside.

Den såkalte SaaS-kontrakten innebærer at 4Subsea skal levere den digitale tjenesten SWIM for å overvåke og visualisere tilstanden til brønnen underveis i boreoperasjonen. I tillegg leverer 4Subsea strømming av data og sensorer, samt at 4Subseas ekspertteam på land vil stå til rådighet for Equinor etter behov.

4Subsea ble etablert i 2007 og har hovedkontor i Asker utenfor Oslo. I tillegg har de flere andre kontorer i Norge, og også i Aberdeen i Skottland og i de to brasilianske byene Rio de Janeiro og Macae.

Kilde: Pressemelding fra 4Subsea

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.236