23948sdkhjf

Brunvoll med to nye utstyrskontrakter

Den nye sightseeing-båten «Brim Explorer» kommer ikke til å se ut som mange andre båter. Nå har Brunvoll Mar-El sikret seg avtalen om å levere plug-in hybridsystemet til den spesielle båten.

«Brim Explorer» er en katamaranbåt, som er under bygging hos Maritime Partner i Ålesund. Nå går det fram av en pressemelding fra Brunvoll at selskapet har sikret seg en avtale om å levere utstyr til denne båten, og til en brønnbåt.

Sightseeing-båten skal få plug-in hybridsystemet levert av Brunvoll Mar-El. Det er selskapets Triton Hybrid-pakke som skal leveres. Dette er en komplett elektro- og batteripakke med styresystem for framdrift og manøvrering.

«Brim Explorer» skal ifølge pressemeldingen fra Brunvoll, gå i fullt batteri (elektromode) som gir stillegående og miljøvennlig drift.

Den andre kontrakten som Brunvoll har sikret seg, er med Fitjar Mekaniske Verksted. Selskapet skal levere framdrifts-, manøvrering- og kontrollsystem til brønnbåten «Hordagutt» for Hordalaks-rederiet. Dette skal leveres siste kvartal 2019.

– Vi er stolte over å bli valgt som leverandør til den nye brønnbåten til Hordalaks, sier Roar Slotsvik i Brunvoll Gruppen i pressemeldingen.

Skipsdesignet er et samarbeid mellom Heimli Design og Fitjar Mekaniske Verksted.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111