23948sdkhjf

ORSC Consulting med stor avtale i Houston

ORS Consulting har nylig inngått en rammeavtale med BOP Risk Mitigation Services, LLC (BRMS) for å støtte selskapets ekspansjon. Houston-baserte BRMS innehar ekspertise innen risikobasert metodikk for å redusere nedetid for subsea brønnkontrollutstyr.

ORS og BRMS jobber nå tett sammen i Houston med metode- og modellutvikling, støttet av ORS sine avdelinger i Oslo og Stavanger. Prosjektet skal etter planen ferdigstilles i 2020, skriver selskapet i en pressemelding. 

– ORS er et av få konsulentselskap innen sikkerhet og risikohåndtering med spesialisert kompetanse og forståelse av brønnkontrollutstyr, uttaler Garry Davis, CEO i BRMS.

BRSM utvikler verktøy der operatøren har tilgang til forhåndsdefinerte risikoanalyser, metoder for feilsøking samt beredskapsplaner ved feilscenarioer for brønnkontrollutstyret. Hensikten med verktøyet er å hjelpe operatøren til å ta korrekte avgjørelser ved feil på utstyr, minimere nedetid samt overholde akseptkriterier og regelverk.

– BRMS er et selskap det er inspirerende å samarbeide med. Løsningene BRMS tilbyr gjør at operatørselskap og boreselskap kan gjennomføre en kompleks risikohåndteringsprosess på en enkel og kostnadseffektiv måte, avslutter Baris Arslan, CEO i ORS.

Kilde: Pressemelding fra ORS Consulting

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094